Cârnăciori in foitaj

Un aperitiv minunat și foarte rapid de preparat.

Ingrediente

1 foaie și jumătate aluat foitaj 

6 cârnăciori semiafumați 

1 ou

susan



 Mod de preparare

Lăsăm la dezghețat aluatul foitaj și apoi ,cu ajutorul sucitorului îl mai întindem puțin,foarte puțin.

Tăiem cârnăciorii în bucăți de 3-4 cm.

Tăiem foaia de aluat,pe lat, în fâșii de 1-1,5 cm și apoi răsucim cate o fâșie de aluat peste cârnăciori,având grijă să se suprapună puțin aluatul.

Așezăm intr o tava căptușită cu hârtie de copt,cârnăciorii in foitaj.
Batem, cu ajutorul unei furculițe,oul după care ungem fiecare cârnăciori in foitaj și mai apoi presărăm deasupra susan.
#Eu am folosit susan pentru că am avut în casa dar puteți înlocui cu seminte de mac,semințe de floarea soarelui etc


Dam tava cu cârnăciori in foitaj la cuptor la 180 grade,pentru circa 20-25 min(până se rumenesc frumos).


Se servesc atât calzi dar și reci!




Pofta buna!


0 comentarii:

Trimiteți un comentariu

 
  • Cu Medi in bucatarie © 2012 | Designed by Designer Link, in collaboration with Web Hosting , Blogger Templates and WP Themes