Ceafa de porc in foietaj


Am pregatit acest foietaj in iarna , cu ocazia sarbatorilor....................iata insa ca numai acuma am reusit sa il postez...................dar vorba proverbului"mai bine mai tarziu decat niciodata"Ingrediente
o bucata ceafa de porc
400 g foietaj
250 g kaizer
2 cepe
unt cat nuca
2 oua
1 pahar vin alb sec
putin lapte
1 legatura patrunjel
boia dulce/iute(dupa preferinte)
coriandru
susan
sare,piper
Mod de preparare


Se ia de pe foc ,se adauga verdeat taiata marunt ,un ou si se amesteca bine.Se lasa sa se raceasca.Intr-un vas yena, se intinde foaia de aluat si peste ea se aseaza 1/2 din compozitia de mai sus

14 comentarii:

  1. arata fff bine bravooo ... mult mai frumos decat alt meu ... si eu am facut o reteta asemanatoare pt masa de Pasti ...numai ca din cotlet si continea si ciuperci ... dar seamana mult cu reteta ta (te rog sa nu interpretezi gresit nu te acuz de nimic, e amuzant ca avem o reteta aproape la fel )... o zi buna si toate cele bune !!!

    RăspundețiȘtergere
  2. Tunde , cum sa ma supar?............eu sincera sa fiu nu mai stiu de unde m-am inspirat...........!!!!!!!
    Sa stii ca am fost la tine pe blog si ti-am vazut foietajul................arata foarte bine,chiar imi place..............tu esti draguta insa si spui ca al meu e mai aratos...........nicidecum, si al tau este.
    In orice caz este foarte ,foarte bun..............am avut un succes teribil cu el, sunt convinsa ca si tu.
    O zi buna!

    RăspundețiȘtergere
  3. Looks awesome! Thanks for that. Have a beautiful week next.

    RăspundețiȘtergere
  4. Buna, am pentru tine cateva premii!
    Am vazut ca le mai ai! Le meriti la ce minunatii faci!
    te pup :)

    RăspundețiȘtergere
  5. medi draga,a iesit o nebunie.arata splendid.m-am uitat si la reteta lui tunde.eu as face o combinatie intre cele doua.adica ceafa ta si ciupercile ei la umplutura,fara kaizer.cred ca mesenii tai s-au lins pe degete.

    RăspundețiȘtergere
  6. Gaby, multumesc mult pentru premii si ma bucur ca te-ai gandit la mine.............chiar daca mai am aceste premii eu le voi ridica si pe ale tale,pentru ca acelea au fost oferite de catre altcineva.Asa mi se pare mie corect..........daca cineva iti ofera ceva si mai vine altcineva cu acelasi lucru cum pot eu sa refuz si sa spun "stii eu am mai primit acest cadou si nu mai am nevoie de al tau".Sunt aceleasi premii dar oferite de persoane diferite............asa ca voi merge sa le culeg.

    RăspundețiȘtergere
  7. Asa este Pansy, a avut mare trecere la meseni............buna ideea ta, numai ca mie nu-mi plac ciupercile............am mancat cu ani in urma , imi placeau foarte mult dar odata mi s-a luat de ele si de atunci ii fac numai lui George.
    Te pup si seara buna!

    RăspundețiȘtergere
  8. Maria:am ceva special pentru tine,daca-ti face placere!

    RăspundețiȘtergere
  9. Mariana, imi face o deosebita placere..................multumesc mult!

    RăspundețiȘtergere
  10. Felicitari Maria
    arata deosebit de bine
    are un aspect deosebit
    am pregatit si eu dar cu
    carne de vita...
    Multumesc pt premiile tale..
    o seara placuta..

    RăspundețiȘtergere
  11. Cred ca este un deliciu si cu carne de vita.
    Cu multa placere pentru premii.
    Pup!

    RăspundețiȘtergere
  12. Am poftit! Arata superb in foitaj, nu mai este deloc banala ceafa la gratar! Ma multumesc sa o admir, dar sunt convinsa ca este foarte buna la gust.

    RăspundețiȘtergere
  13. Elena, sa stii ca a avut succes..........am fact-o de sarbatorile de iarna, in rest nici noi nu prea mai mancam carne de porc.

    RăspundețiȘtergere

 
  • Cu Medi in bucatarie © 2012 | Designed by Designer Link, in collaboration with Web Hosting , Blogger Templates and WP Themes