Ingrediente
o bucata pulpa de porc(eu am avut cam 800 g)
1 morcov
2-3 catei de usturoi
2 rosii
1 ceasca cu vin alb
piper boabe
frunze de dafin
sare,piper
Mod de preparare
Pulpa de porc se taie felii ,ca sa se patrunda mai bine. Se condimenteaza cu sare si piper si se aseaza intr-un vas in care am pus un pahar de apa si vinul.Se da la cuptor acoperind vasul cu o folie de aliminiu.Cand carnea este bine patrunsa , se scoate tava si se adauga morcovul taiat rondele,usturoiul taiat, rosiile taiate si ele,piperul boabe si frunza de dafin.Se da la cuptor , se stropeste din cand in cand cu sosul din vas si se tine pana se rumeneste.
arata tare bine!
RăspundețiȘtergerefoarte apetisant...o zi buna
RăspundețiȘtergereAi gatit papa bun de tot Medi!
RăspundețiȘtergereCand ai timp ai o leapsa draguta. Pupici!
Multumesc, si tie la fel,Alialexa!
RăspundețiȘtergereMultumesc de comentariu , multumesc de leapsa ,Lenutica!
RăspundețiȘtergereimi place mazarea grozav.
RăspundețiȘtergere