Mancare de mazare cu stroganoff de vitel

Ingrediente
750g carne stroganoff
750 g
mazare
3-4 fire ceapa verde
1-2 morcovi
o lingurita de zahar
4-5 linguri de bulion
1 legatura de
marar
ulei
.
sare,piper
Mod de preparare
Se spala carnea si se pune la fiert in apa rece cu putina
sare.Se spumeaza.
Separat, intr-o tigaie se soteaza in ulei ceapa taiata marunt si morcovul dat prin razatoare.
Cand carnea este aproape fiarta se scoate cu ajutorul unei palete si se pune in tigaia in care am sotat ceapa si morcovul.Se amesteca bine si se lasa sa se inabuse toate timp de cateva minute.Se condimenteaza cu sare si piper dupa gustAcest amestec se trece intr-o cratita in care mai adaugam o cana de apa si mazarea.Cand totul este bine facut se adauga zaharul dizolvat in bulion , o parte din marar si se mai lasa la foc circa 5- 10 min.Se da jos de pe foc si se aromeaza cu mult marar.Se serveste alaturi de cartofi prajiti sau alta garnitura.Pofta buna!

8 comentarii:

  1. Ce bine arata, cu mararul ala proaspat... mi-ai facut o pofta de mancarica de mazare, de nu-ti imaginezi.
    Bineinteles eu o fac cu cartofi si daca am adaug crenvusti vegetali.

    Succes la concurs.
    O zi buna.

    RăspundețiȘtergere
  2. foarte buna mancarica.....inca un vot...o seara placuta...

    RăspundețiȘtergere
  3. Daniela, acuma imi place aceasta mancarica cu mult, mult marar...........si eu mai pun cartofi in ea insa de data aceasta am facut o garnitura de cartofi prajiti.
    O zi buna!

    RăspundețiȘtergere
  4. Buna Medi, nu am primit inca adresa ta, ce se intampla?

    RăspundețiȘtergere
  5. vaaai, ce mancare buuuna!!! ce mi-ar placea sa fiti aproape de mine, sa gust si eu!!!
    am dat si eu vot, sper sa fie castigator!!!

    RăspundețiȘtergere
  6. Stephani, multam de vizita si vot.Te mai astept cu mare drag.
    O zi buna!

    RăspundețiȘtergere

 
  • Cu Medi in bucatarie © 2012 | Designed by Designer Link, in collaboration with Web Hosting , Blogger Templates and WP Themes