Pulpa de curcan in crusta de piper si suc de citrice

Delicios de buna..........)))

Ingrediente
1 pulpa superioara de curcan
circa 50 g piper mozaic
piper macinat
5-6 catei de  usturoi
cimbru
ulei de masline
zeama de la o lamaie
zeama de la o portocala
sare
Mod de preparare
Carnea se spala,se lasa la scurs dupa care se stropeste cu putin ulei de masline si se  condimenteaza cu sare,piper macinat mai mare .Punem piperul  pe o folie de aluminiu in strat subtire si apoi tavalim carnea  prin acesta.Asezam carnea intr-o tava .
Stoarcem zeama de la o lamaie
si de la o portocala si turnam peste carne.
Daca mai este nevoie putem adauga si putina apa.Acoperim tava cu o folie de aluminiu si dam la foc pentru circa 40 min
dupa care indepartam folia si mai lasam pana cand carnea se rumeneste frumos.Din cand in cand avem grija sa stropim carnea cu sosul din tava.
Cand friptura esta gata facuta si frumos rumenita o scoatem pe un platou,lasam sa se racoreasca si apoi putem taia felii potrivite.Sosul din tava il turnam intr-o sosiera si il servim la friptura impreuna cu o garnitura si o salata.

Pofta buna!

20 comentarii:

  1. Cred ca piperul i-a dat o aroma deosebita!

    RăspundețiȘtergere
  2. Immm ce apetisant arata.
    Te pup sit-i doresc o duminica faina.

    RăspundețiȘtergere
  3. Multumesc,Micul!
    O zi frumoasa si buna si tie!

    RăspundețiȘtergere
  4. Yaaaaammmm arata bestial!!!o duminica pe placul tau!!

    RăspundețiȘtergere
  5. cred ca e delicioasa, dar cred ca ai vrut sa scrii suc de citrice, ami place sosiera ta!

    RăspundețiȘtergere
  6. Ce bunaciune ai facut si ce aroma tb sa-i fi dat sucul de citrice..mmmm!

    RăspundețiȘtergere
  7. Arata minunat....trebiue sa fie o nebunie....o s-o visez la noapte!!!!Te pup si o seara placuta!!!

    RăspundețiȘtergere
  8. Azizule si tie o seara frumoasa de duminica!

    RăspundețiȘtergere
  9. Mandala,daaaaaaaaaaaaaaaaaa,ai perfecta dreptate .........s-a vrut a fi suc ,gata am corectat......multumesc de atentionare.

    RăspundețiȘtergere
  10. Alinutzika,nu mai ofta ca imediat te servesc cu o portie.

    RăspundețiȘtergere
  11. Intradevar Liana ,sucul de citrice ii da o aroma deosebita si plus de asta si fragezeste carnea.Pup cu drag!

    RăspundețiȘtergere
  12. Multumesc,Petronela!
    Seara buna si frumoasa si tie draga mea!

    RăspundețiȘtergere
  13. Impecabil arata si tare buna si aromata tre sa fie! Pup

    RăspundețiȘtergere

 
  • Cu Medi in bucatarie © 2012 | Designed by Designer Link, in collaboration with Web Hosting , Blogger Templates and WP Themes