Delicios de buna..........)))
1 pulpa superioara de curcan
circa 50 g piper mozaic
piper macinat
5-6 catei de usturoi
cimbru
ulei de masline
zeama de la o lamaie
zeama de la o portocala
sare
Mod de preparare
Carnea se spala,se lasa la scurs dupa care se stropeste cu putin ulei de masline si se condimenteaza cu sare,piper macinat mai mare .Punem piperul pe o folie de aluminiu in strat subtire si apoi tavalim carnea prin acesta.Asezam carnea intr-o tava .
Stoarcem zeama de la o lamaie
si de la o portocala si turnam peste carne.
Daca mai este nevoie putem adauga si putina apa.Acoperim tava cu o folie de aluminiu si dam la foc pentru circa 40 min
dupa care indepartam folia si mai lasam pana cand carnea se rumeneste frumos.Din cand in cand avem grija sa stropim carnea cu sosul din tava.
Cand friptura esta gata facuta si frumos rumenita o scoatem pe un platou,lasam sa se racoreasca si apoi putem taia felii potrivite.Sosul din tava il turnam intr-o sosiera si il servim la friptura impreuna cu o garnitura si o salata.
Pofta buna!
Cred ca piperul i-a dat o aroma deosebita!
RăspundețiȘtergereAsa este Teo!Pup si o duminica frumoasa!
RăspundețiȘtergereImmm ce apetisant arata.
RăspundețiȘtergereTe pup sit-i doresc o duminica faina.
Multumesc,Micul!
RăspundețiȘtergereO zi frumoasa si buna si tie!
Yaaaaammmm arata bestial!!!o duminica pe placul tau!!
RăspundețiȘtergerecred ca e delicioasa, dar cred ca ai vrut sa scrii suc de citrice, ami place sosiera ta!
RăspundețiȘtergereApetisant!
RăspundețiȘtergereuh...ce-as manca si eu o portie!
RăspundețiȘtergereCe bunaciune ai facut si ce aroma tb sa-i fi dat sucul de citrice..mmmm!
RăspundețiȘtergereO nebunie!! Ce de arome!! Pupicei!
RăspundețiȘtergereArata minunat....trebiue sa fie o nebunie....o s-o visez la noapte!!!!Te pup si o seara placuta!!!
RăspundețiȘtergereAzizule si tie o seara frumoasa de duminica!
RăspundețiȘtergereMandala,daaaaaaaaaaaaaaaaaa,ai perfecta dreptate .........s-a vrut a fi suc ,gata am corectat......multumesc de atentionare.
RăspundețiȘtergerePup,Mari!
RăspundețiȘtergereAlinutzika,nu mai ofta ca imediat te servesc cu o portie.
RăspundețiȘtergereIntradevar Liana ,sucul de citrice ii da o aroma deosebita si plus de asta si fragezeste carnea.Pup cu drag!
RăspundețiȘtergereAdela,pup cu drag si eu!
RăspundețiȘtergereMultumesc,Petronela!
RăspundețiȘtergereSeara buna si frumoasa si tie draga mea!
Impecabil arata si tare buna si aromata tre sa fie! Pup
RăspundețiȘtergereMultumesc Corina!Pup si eu!
RăspundețiȘtergere